Se incarca...

Formatia Bumbescu si Bacio

  • Gen muzica principal: Muzica usoara, Muzica de petrecere
  • Genuri muzicale secundare: muzica etnica
  • Informatii tehnice: Instalatie proprie de sunet
  • Numar membri formatie: 6
  • Componenta formatiei: Voce; orga, acordeon,tambal, vioara
  • Tarif / Pret: negociabil
  • Contact / Telefon: 0723906517
 

Formatii de nunta, formatii de botez, contact direct – Formatia BUMBESCU & BACIO din Tg Jiu, se numeste astfel pentru ca este formata de Fratii BUMBESCU si BACIO, aceasta colaborare incepand din anul 2006. Formatia completa are 6 membrii, acoperind astfel un spectru larg de genuri muzicale cum ar fi: muzica usoara, muzica populara, muzica de petrecere si cafe concert. Cei 6 membrii ai formatiei sunt:BACIO – solist de muzica usoara, hituri internationale din toate timpurile.Manuel Bumbescu – solist muzica de petrecere, muzica populara, muzica usoara cu preponderenta romaneasca, sunet si impresariat.Adrian Bumbescu – clape, voce,Daniela Rusu – solista muzica populara,Alina Baltaretu – solista muzica usoara si muzica populara,Romeo Balan – vioara – muzica populara, cafe concert.
Bacio (Mihai Vulpe) s-a nascut pe 2 septembrie 1976, a terminat liceul Tudor Vladimirescu din Targu-Jiu si Facultatea de Stiinte Economice din Timisoara. Inca de la varsta de 5 ani are primele amintiri in legatura cu muzica, tot atunci compunand prima piesa pentru copii. La liceu si-a facut prima formatie de rock n roll si a inceput sa cante la balurile bobocilor. Incepand colaborarea cu trupa Genius din Timisoara, a avut loc si lansarea pe scena muzicala nationala prin piesa “Iluzia ta”, interpretata in duet cu Oana de la GENIUS, piesa care a aparut si pe postul de televiziune MTV Romania si pe compilatia POWER HITS produsa de MTV. Au urmat o serie de concerte in tara si strainatate. Este autorul primului album din Romania dedicat lui Elvis Presley. Are peste 20 de compozitii proprii, cele mai reprezentative piese fiind: Iluzia ta, Mai stai doar o noapte, Singur-Singur, Anotimpuri, Cersetorul, etc. Bacio in limba italiana inseamna “SARUT”, adica ceea ce vrea sa transmita cantautorul publicului, emotie, energie si sensibilitate.
MANUEL BUMBESCU ,VOCE – muzica petrecere, muzica populara, muzica usoara cu preponderenta romaneasca, sunet si impresariat.Nascut pe 15 iunie 1976, a absolvit liceul Ecaterina Teodoroiu din Tg Jiu si Facultate de Inginerie, Automatica si Informatica. Studiaza muzica din copilarie la Clubul Elevilor si apoi Scoala Populara de Arta, axandu-se pe instrumentul chitara. Prima formatie in care canta este infiintata atunci cand avea 15 ani, membrii de baza fiind el si fratele sau Adrian Bumbescu. Au incercat toate genurile muzicale, incepand cu muzica populara, pop-rock, rock, hip-hop, etno, dance, trupa OMEGA DANCE infintata de cei doi frati fiind multi ani prezenta in toate spectacolele mari tinute in Tg Jiu. In toti acesti ani de activitate muzicala au participat la multe si diverse evenimente, castigand experienta necesara praticarii cu profesionalism a acestei activitati.
Participa la orice fel de petreceri private cat si la spectacole mari de muzica usoara. Preturile sunt accesibile fiind corelate cu amploarea si tipul evenimentului la care participa.contact direct : 0723906517 906 formatii, nunta, botez, formatii de nunta, formatii de botez